rEsUlt pUnyEr pAsAl = ='

hye guys.!
assalamualaikum.!!
susah jugak kan nak dpatkan mo0d yang sesuai untk menaip nie..
well.~ yelahh..
mana xnya,makin hary makin dekat dengan tarikh result SPM nie..
tolak hary nie,lagy 3hary kott.!! *21march2012

mo0d selalu je fly..
katanya mymum,btolbtol stress anak ak nie..haha..
umi pon dpat rasa yg anak dye nie tengah stress..
tidur malam pon selalu je mimpi yang bukanbukan..
kalau sebelom tidur tuu,xyah nak cerita lahh..ntah pape je yang duk mengelamun..
tembus bumbung,sampai ke bintang agaknya..
fikir caracara nak pegy mengukir di bintang agaknya..
eyh.! forget it..merapu lagy..hehe
okeyh.! sambung balik...
nak on9 pon rasa lain macam je..
so,lately mmg jarang je on9..
sampai si cantik manis d!Ana pon pelik dgn sahabat dye sorang nie..
*sorry yea makcik..hehe

lagy sorang nie plak..
bila kita text dye,xde reply nye..
bila x text lakk dye merajukk..*adeihhh.~
tapi,kalau tgh keje tuu,mmg i xkan text..*don't worry

so,xmau nampakk macam terhegehhegeh sgt..
dahh la hidung xmancung,pipi tersorongsorong..*mengatadirisendiri..HAHHA
i tnggu je u text i dulu baru i reply..ok.?!
ok ke, ko ke,wtv it is,i'll b waiting for u to text me first..
then, i know what should i do..= ='

ok lahh.!
malas na merapu panjangpanjang sangat..
lagy panjang,lagy banyak merapu..
penyakitt mental pon makin mengganas..HAHHA!

salam sayang.!
misxleeya^^




dah baca.? follow jom.! ^^

1 comment:

aMaL!a aDnAn said...
This comment has been removed by the author.

AlmOst sOuLmAte >.

Daisypath Anniversary tickers
Copy Right Reserved by Amalia Adnan