menanti kehadiran result SPM

hye !
actually,i'm not feeling so well..*tgn kiri pegang kepala*
tapi jejari nie nak jugak menarinari atas keyboard nie..
so,nak straight to the point jelahh..
sbb sekarang pon dah pukul 0113 am..
i should be sleeping already..hehe
ok,watever..

rasanya semua dahh tahu kann yang it is 21st March and the day for SPM candidates for 2011 dapat result kann...xyah nak cerita panjang lahh..semua dah sedia maklumm kann..
kalau tanya semua calon nak ke  tak straight A's,,konpem semua jawab nak dgn semangat lagi..
*berteriak sambil lompatlompat*


and semua nak tengok result macam nie kan

tapi,bukan semua yang kita nak tu,kita akn dapat..
so,be strong!
n ak na bagi tips cket nie kalau result korang agak bad,,try mcm nie..

1.sebelom and selepas dapat result,senyum je...xyah hiraukan orang lain..
2.kalau terpaksa jugak jawab,cakap je "beres"..and xyah jawab mende lain dahh..
3.amix result,terus balik..kalau orang tegur or panggil or watever,buatbuat xdengar..buatbuat xnampak..haha
4.lepas dapat result,terus menangis..tapi kena senyumm..:)
5.cakap je still xpegy amix..jalanjalan tanye org lain punye..

haha..tu jelah kot tipstips merapu from ak..tapi,kalau rasa nak guna,pon boley..
for me, i prefer for number 1 and 2 je..
hahha..ok lah kot kalau macam tu..
harapharap result besok,not going to disappoint my parents..
tapi,walau apa pon result yg bakal ak dapat lagy beberapa jam nie,,
terpaksa terima..kalau bad,maybe kejayaan ak untk next time..
kalau go0d,Alhamdulillah..thanx God..
tapi watever it is,thanx God..

wish to all 94's friend,
GO0D LUCK !
thanx all ur teachers and everybody those helped u..
be grateful !
kalau dapat result yang go0dgo0d tuu,jangan nak belagak sgt..

nervous gilerr!
misxleeya^^ 



dah baca.? follow jom.! ^^

1 comment:

Uncle Jonni said...

gud luck.....
moga result anda cemerlang...

AlmOst sOuLmAte >.

Daisypath Anniversary tickers
Copy Right Reserved by Amalia Adnan