fAte or.???

hye.!
assalamualaikum.~


kalau letak pic nie konpem lah Malaysians dah tau sape girl nie..*gf Qi ^^
lagu-2 dye pon catchy je..senang nak hafal..*baek hafal sejarah..haha
maybe la sebab lirik dye xheavy sangat..
and maybe sebab type of music yang dye bawak jgak kot..*lantaklahh..

ap kena mengena dengan dye nie an..??
xdelahh..just sebab tertarik menarik and ditarik oleh lagu dye yang agak latest nie..
yang mana..??
nie haaa,,blog nie punya lagu lahh..
o0o0oo..*typical students dlm kelas..
TERUKIR DI BINTANG lahhh..*my favourite ^^
hish.! tu pon xtau ke..
ok xkesah lahh..janji da tau daa sekarang..

for me and my #вα∂вσʏ lahh,,
lagu nie macam special sangat..meaningful lahh..
try feeling sikit..maksud dye tu..ermmm..*i have no response..(simsimi)
try feel sendiri lahh eah..faham-2 sendiri jelahh..
susah na bagitau mcm mana..

actually ak pon xfaham kenapa bintang-2,stars nie macam ad link je dgn ak..
kenapa ak cakap macam tu.??
yelahh..
try bayangkan,,xkan laa ak na letak my e-mail as 'star'..
and lagu nie pon ada kaitan dengan star..
and perfume avril lavigne yang ak tergila-gilakan pon nama black star..*sis.! bwak balik cepat-2 yea.hee ^^

sebab org cakap,,
everything happen for reasons..
mungkin lah nie memang ketentuan or mungkin hanya kebetulan..
nanty ap lak yang ada kaitan dgn star nie..hurmm..

ok lahh..da malas na fikir panjang-2 lagy sal nie..
so #вα∂вσʏ,,maybe these are the reasons y i love this song so muchhh..!!

misxleeya^^



dah baca.? follow jom.! ^^

1 comment:

iema ツ said...

hye , jom join http://saiapunyacherita.blogspot.com/2012/03/segmen-blogwalking-by-azimah-zulkifli.html :)

AlmOst sOuLmAte >.

Daisypath Anniversary tickers
Copy Right Reserved by Amalia Adnan